Încă din primele sale zile, Poralu Marine a fost întotdeauna o companie globală. Aproape imediat după deschiderea primei sale fabrici de producție în departamentul Ain, Franța, în 1988, Poralu Marine participa la expozițiile nautice europene, cea mai notabilă fiind în Genova, Italia. Începuturile modeste au dus rapid la o exportare cuprinzătoare de cunoștințe și expertiză către o rețea de distribuție pe piețele internaționale majore care se întindeau pe glob. Succesul acestor eforturi a pus bazele următoarei etape majore, deschiderea unei a doua unități de producție în Montréal, Canada.

Astăzi, Poralu Marine are peste 150 de angajați în birouri care prezintă lumea. Pe lângă facilitățile de producție / fabricație din Franța și Canada, avem birouri de vânzări în Hong Kong, Australia și Dubai, precum și o rețea de distribuitori pe fiecare continent.

În 2009, pe baza succesului creșterii internaționale a Poralu Marine, produsul și serviciile companiei au continuat să crească, oferind o gamă mai largă de servicii. Colaborarea cu clienții noștri pentru a oferi dezvoltări de porturi la cheie a devenit o marcă comercială a companiei. De la proiectarea porturilor sportive, până la consultanță, inginerie, fabricație, instalare și întreținere, Poralu Marine își susține clienții de la A la Z cu o abordare complet gestionată a tuturor proiectelor oferind produse, servicii și echipamente marine ecologice și responsabile, cum ar fi ancorarea soluții care respectă eco-habitatul și viața fundului mării, precum și sistemele de pompare a apei irosite. Concepute și proiectate pentru a rezista, produsele din aluminiu marin de la Poralu Marine au o durată de viață de cel puțin 25 de ani.